Krijen10 koduyla üye olanlara ilk siparişte %10 indirim! Tüm siparişlere deneme boy rambutan serum hediye! 750 TL üzeri ücretsiz kargo🚚

KATI ŞAMPUAN KULLANMAYA BAŞLAMANIZ İÇİN 5 SEBEP

İlk kez katı şampuan denedim, saçlarımın sertleşeceğinden, kolay taranmayacağından korkuyordum ama hiç öyle olmadı. Kalın telli ve gür saçlarım var, banyodan sonra çok rahat taranıyor. Gayet memnunum. En önemlisi de saçıma zehirli olmayan, sağlıklı bir ürün kullanmanın verdiği iç huzuru :)

-Banu B.

Saçlarımı en az 2-3 kez şampuanlama alışkanlığımı bitiren yeni favorim mis kokulu katı şampuanla 1 kez köpürtmem yeterli oluyor. Denemeden inanmazdım. Saçlarımı kremlememe de gerek kalmıyor. Saçlarımın temizliği de daha uzun sürüyor. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

-Dilek Ö.

 

 

 

KATI ŞAMPUAN:

YENİ NESİL ŞAMPUAN

 

Artık her yerde karşılaştığımız katı şampuanları kullanmaktan çekinmiş olabilirsiniz. Neden bugüne kadar katı şampuana geçmediğinizi anlıyoruz. Geliştirilen formüller yeterince iyi ve farklı saç tiplerine göre üretilmemişti. Fakat doğal kozmetik ürünlerinin çeşitlenmesiyle beraber formüllerin de iyileştirildiğini ve 21. yüzyıl ihtiyaçlarına göre şekillendiğini görmekteyiz.

Krijen katı şampuanları, özel laboratuvarımızda profesyonellerin elinden çıkan formüller ile Anadolu’dan tedarik edilen doğal hammadelerle oluşturuldu.

 

 

Yüzyıllık formüllerle bugünün ihityaçları ile buluşturarak yeni nesil şampuan kullanımının yaygınlaştıryoruz. Gezegen için daha az plastiğin ve kozmetik bakımınızda doğanın kapısını banyonuza açmanın tam zamanı!

Çünkü doğada her şey var!

PEKİ,

KATI ŞAMPUANA NEDEN BAŞLAMALI

VE BANYONUZDAKİ SIVI ŞAMPUANLARDAN KURTULMALISINIZ?

MİNİMAL TASARIMIYLA SEYAHAT ve SPOR DOSTU

Katı şampuanlar, modern insanın sosyal hayat ihtiyaçları için minimalist bir dokunuşu yakalıyor. İster spor çantanızda isterseniz seyahatlerinizde yer ve ağırlık tasarrufu sağlayabilirsiniz. Taşıma kabı sayesinde ise kolayca muhafaza edebilirsiniz. Aynı zamanda seyahatler için sıvı şampuanlara kıyasla çok daha avantajlı ve bagaj içi sıvı sızıntılarına sebep olmaz.

KARBON AYAK İZİNİ AZALTIR

Katı şampuanlar, şişelenmiş ürünlerden daha komtakt ve hafiftir. Dolayısıyla, taşıma esnasında, sıvı şampuanlara kıyasla çok sayıda katı şampuan daha az sefer sayılarıyla taşınabilmektedir.

PLASTİKSİZ TÜKETİM

Siz bu blogu okurken dünyada her saniye 20.000 plastik şişe tüketiliyor bile! Plastiksiz bir yaşam stiline geçmek için katı şampuanlar harika bir başlangıç!

EKONOMİK VE ETİK TÜKETİME UYGUN

PETA belgesi sahibi ve vegan Krijen katı şampuanlar etik tüketiciler için uygundur. Doğru kullanımla, bir kişi katı şampuanı 60-75 yıkamaya kadar kullanabilir. Bu da yaklaşık iki şişe sıvı şampuana denk gelir.

%100 BİTKİSEL

Bitkisel kaynaklı, doğal ve aromaterapi yağlarıyla formüle edilen Krijen katı şampuanlar, içeriğinde sentetik bileşenler bulunan ve %65-80 arası su içeren sıvı şampuanların aksine saça ihtiyaç duyduğu bakımı banyodan başlayarak yoğun bir şekilde uygular.

Yorumlar

Yorum bırak