Krijen10 koduyla üye olanlara ilk siparişte %10 indirim! Tüm siparişlere deneme boy rambutan serum hediye! 750 TL üzeri ücretsiz kargo🚚

DEODORANT SEÇİMİNDE DİKKAT! TERLEMEYİ DEĞİL, KOKUYU ÖNLEMELİ

Bu sene geç gelen yaz, geç gidecek gibi duruyor. Kişisel hijyene dikkat etmek için önemli günler. Keza, bu havalarda güzel kokmak adeta sessiz bir toplumsal sözleşme… Deodorantlar ise herkesin çantasında, çekmecesinde bulunması gereken yegane kozmetik ürünü! Yıllardır yapılan uyarılar sonucu kozmetik markalar artık daha doğa dostu formüllere yönelse de hala doğru bilinen yanlışları takip eden tüketici kitlesini bilgilendirmek Krijen’in boynunun borcu 😇

Terlemek kaçınılmaz, aksine pek de sağlıklı… Peki terlemeyi önleyen deodorant seçenekleri neden hala aramızda?  

Öncelikle galiba terlemeyi normalleştirmemiz gerekiyor. Vücudun neredeyse %30 zararlı maddesini vücuttan atan bu harika mekanizma aynı zamanda gözeneklerin düzenli çalışması için çaba sarf ediyor. 

 

Vücuttaki sıvının hayat boyunca bir devir daim içinde olması gerekir. Çok az terleyerek sıvı kaybını önlemeye çalışmak birçok zararlı maddeden kurtulmayı da engelliyor. Aşırı terlemek de bir sorun olduğu için doktora görünmek gerekir fakat düzenli terleyen biriyseniz kaybettiğiniz sıvı kadarını günlük olarak vücuda eklemeniz ideal sıvı dengesini kurmanızı sağlıyor. 

TERLEMEKLE MUTLU OLMAK GEREK!

Piyasadaki terlemeyi önleyen deodorantlar; antiperspirant deodorantlar olarak geçiyor ve yüksek miktarda alüminyum içeriyor. Yapılan araştırmalara göre bu durum; ilerleyen zamanlarda ter bezlerini tıkayarak meme kanserine sebep olabiliyor. 
 
Krijen’in insan sağlığına ve doğaya olan hassasiyeti ile geliştirilen yeni formülü, alüminyum ve karbonat içermeyen içeriği sayesinde hassas ciltlerin kullanımına ve cilt florasına uygun olarak dizayn edildi. 

 

Krijen deodorant çeşitlerinin içeriğinde bulunan; bitkisel mineraller ve uçucu yağlar antibakteriyel ve antifungal özelliği ile ter bezlerini tıkamadan, kötü kokuya sebep olan bakteri oluşumunu engelliyor. 

Unutmayın ki insan vücudu; doğal yollar ile toksinlerini atabilir, vücut ısısı ve sıvı dengesi koruyabiliyor.

VÜCUDUNUZ SİZİN İÇİN GÖREVİNİZİ YAPARKEN, ONU YANLIŞ SEÇİMLERLE ENGELLEMEYİN!

Herkese etik alışverişler!

KRIJEN DEODORANTLARINA GÖZ ATIN:

ROLL-ON DEODORANTLAR

Gül Ağacı & Limon Roll-On Deodorant

Aynısefa & Biberiye Roll-On Deodorant

 

KREM DEODORANTLAR

Gül Ağacı & Limon Krem Deodorant

Aynısefa & Biberiye Krem Deodorant

Yorumlar

Yorum bırak